Какво представлява франчайз моделът

Станете част от бързо развиващата се верига на “Westgym Fitness Centre” чрез безопасен и сигурен начин под формата на франчайзинговият договор.

Франчайзингът е една от най – популярните форми на бизнес в света, поради изключването и минимизирането на възможните грешки и пропуски, които биха възникнали при стартиране на самостоятелен бизнес. Договорните отношения между двете страни се уреждат чрез франчайзингов договор. При подписване на такъв, франчайзодателят “West Gym Fitness Centre” дава под наем правата за ползване на своята марка и своето “ноу – хау” на франчайзополучателя, с което той става част от семейството на “West Gym Fitness Centre”.

Всеки нов франчайзополучател може да разчита на нашия опит, професионализъм и рутина в дейностите от избора на обекта и изграждането му, дизайна и интериора, закупуването на пълната гама от фитнес оборудване до наемането и квалификацията на персонала.

Условия за кандидатстване

Условия за кандидатстване и закупуване на “West Gym Fitness Centre” франчайз:

  • да разполагате с подходящо помещение за целта, което да е минимум 300 кв.м.
  • да разполагате със средства за наемане или закупуване на избраното от вас помещение, както и средства за ремонтиране и оборудване.
  • всички, които искат да бъдат част от “Westgym Fitness Centre” заплащат фиксирана месечна такса за правото да използват нашата търговската марка и “ноу – хау”, която се договаря спрямо спецификите (площ, разположение, цени) на самия франчайз обект.
  • разходите за реклама се разделят между всички обекти на веригата, включени в съответната кампания.

Франчайз моделът на “Westgym Fitness Centre” дава силен начален старт на всеки вярващ в себе си бизнес предприемач, който иска да има собствен бизнес и е готов да се присъедини към бързо развиващата се верига от фитнес центрове на “Westgym Fitness Centre”.

Защо да изберете нас?

Над 7 години опит

Фитнес залите на West Gym работят и се развиват повече от 7 години на българския пазар. През годините сме научили много за този бизнес, ще Ви помогнем и Вие да стартирате успешен такъв!

Работещ бизнес модел

Няма по-добро доказателство за това от нарастващата популярност на марката West Gym. Не е необходимо да сте специалист в областта, за да сте собственик на успешен бизнес, ние ще Ви покажем как работи!

Фитнес оборудването

Най-важната част за една добра зала! West Gym има над 5 години опит в дистрибуцията на фитнес уреди и оборудване на спортни зали. Ние можем да Ви помогнем при избора на правилното оборудване, съобразено с размерите и целта на Вашия обект.

Марката West Gym

След години труд, брандът West Gym се нарежда сред един от най-разпознаваемите в областта на фитнеса. Ние не спираме да работим за неговото усъвършенстване и популяризиране като едно добро фитнес изживяване.

Свържете се с нас

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Тема

Вашето съобщение

За да получите допълнителна информация или конкретно франчайз предложение използвайте формата, за да се свържете с нас.

Направете първата крачка към Вашия успешен фитнес бизнес сега!